Over MaasInvest

Maasbert SchoutenN.V. MaasInvest, professionele investeringsmaatschappij met focus op het verstrekken van groeikapitaal en management buy-outs in het Nederlandse MKB-segment, wordt geleid door Maasbert Schouten (CEO). Sinds haar oprichting in 2009 heeft N.V. MaasInvest haar toegevoegde waarde bewezen en inmiddels een zeer succesvol trackrecord. Heb je ook een investeringsverzoek? Ga hier naar ons contactformulier en verstuur je verzoek, vergezeld van businessplan of IM (in geval van PE-fonds). Je krijgt dan heel snel onze terugkoppeling!

Maasbert Schouten MCIM heeft een zeer ruime ervaring als succesvol ondernemer en is ondermeer oprichter en CEO / voorzitter van de Raad van Bestuur geweest van AFAB Holding N.V. (van eenmanszaak tot holding met 1.000 werknemers). Onder zijn leiding is tot tweemaal toe de prestigieuze Best Managed Companies competitie gewonnen. Verder is hij onder andere voorzitter van branchevereniging NVF geweest (waarvan hij bij zijn afscheid is benoemd tot erelid) en commissaris van Intermediaire Voorschotbank. Ook was hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van betaald voetbalorganisatie Vitesse alsmede 100% eigenaar, totdat hij deze voetbalclub heeft verkocht aan Merab Jordania, een unieke transactie in de Nederlandse voetbalhistorie. Tevens was Maasbert voorzitter Raad van Commissarissen van betaald voetbalclub Achilles ’29.

In 2009 heeft hij N.V. MaasInvest opgericht, een inmiddels bewezen succesvolle investeringsmaatschappij met een sterke focus (groeikapitaal en management buy-outs in het Nederlandse MKB-segment), waarvan hij momenteel als CEO actief is.
Verder vervult hij diverse nevenfuncties in het Nederlandse ‘lower mid-market’ private equity landschap; momenteel bijvoorbeeld als member Advisory Board Main Capital IV, strategisch adviseur van het bestuur en lid Investeringscomité (IC) van MKB Fonds, member Advisory Committee Knight Growth Fund II, beoordelaar (investeringsdeskundige) ondernemerspitches BNR Zakendoen en juryvoorzitter (2018 t/m 2022) Best Small Cap Deal M&A Awards.

In 2015 werd hij ‘Baron of Entrepreneurship’ van de bijzonder gerenommeerde Harvard University.
Meer informatie over Maasbert vind je op zijn website www.maasbertschouten.nl.

Verder maken diverse topdeskundigen onderdeel uit van zijn uitgebreide netwerk, onder andere voor wat betreft private equity, M&A advies, (internet)marketing, accountancy, fiscale en juridische zaken. Van deze zeer grote deskundigheid profiteren onze participaties volop!

BNR Nieuwsradio
ook bekend van BNR Nieuwsradio

The Hunger Project Jong Ondernemen partner

Ga direct naar: